Over AMI Sound

AMI Sound is opgericht door Anthony Mac Intosh vanuit pure passie, met als doel het vak ‘Geluidstechniek’ dichter bij de mensen te brengen, vooral in het talent wat bij het jonge publiek aanwezig is. Onze missie is geslaagd wanneer wij dit talent kunnen omzetten in dezelfde enthousiasme en passie voor het vak ‘Geluidstechniek’.

De audiovisuele sector, en vooral het vak van ‘Geluidstechnicus’, is vrij mysterieus en/of ontoegankelijk. Weinig mensen weten van dit vak af. AMI Sound biedt, een workshop over dit vakgebied aan zowel leerlingen van basisscholen, als middelbare scholen studenten en volwassenen. Voor volwassenen is er een aparte workshop beschikbaar voor bijvoorbeeld re-integratie doeleinden.

 

Oprichter Anthony Mac Intosh

Ik heb ruime ervaring met diverse theaterproducties van oa Jorgen Raymann. Ik heb bij diverse publieke en commerciële omroepen geluidstechniek werkzaamheden verricht, zowel bij programma's in de tv studios als op locatie bijvoorbeeld bij eredivisie voetbalwedstrijden, handbalwedstrijden en atletiekwedstrijden. Ook ben ik al 20 jaar drummer dus muzikaliteit is mij niet vreemd.