Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Drummer

Mijn naam is Anthony Mac Intosh, al reeds meer dan 20 jaar ben ik actief als drummer, zowel in de hoedanigheid als muzikant als muziekleraar. Mijn kennis breng ik graag over op zowel volwassenen als kinderen.

Klik hier voor meer informatie

Over AMI Sound

AMI Sound is opgericht door Anthony Mac Intosh vanuit pure passie, met als doel het vak ‘Geluidstechniek’ dichter bij de mensen te brengen, vooral in het talent wat bij het jonge publiek aanwezig is.

Meer weten over AMI Sound

Foto's

AMI Sound heeft al heel wat leuke activiteiten afgerond en workshops gegeven. Om je een leuke impressie te geven van deze activiteiten en workshops presenteer ik je op deze pagina een gevarieerd foto overzicht.

Foto's bekijken

 

Introduction into creating your sound

AMI Sound biedt een muziek workshop of een muziek lessenreeks voor kinderen aan.

De kinderen krijgen een introductie in het reilen en zeilen in een muziekstudio. Bijvoorbeeld wat doet een geluidstechnicus en hoe is het om een studio muzikant te zijn.

Social media

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren